dijous, 16 de gener del 2014

Angry bird blau per a en Nil

Ei!!

Abans de Nadal el meu nebot Nil em va veure fer ganxet i em diu "Tieta, pots fer-me un Angry bird?" COM????

Va i m'ensenya el seu Angry Bird de goma. I ara com ho faig això? ja us vaig dir que fer coses petites no era el meu fort, però vaig millorant mica a mica, sobretot després del pessebre inacabat d'aquest Nadal.

Doncs apa, comença la recerca per Internet a veure si trobava un patró decent que com a mínim s'assemblés al de la foto. Vaig anar al Raverly, una web on la gent penja patrons i les seves creacions. Et pots fer una pàgina personal i penjar el que fas, però jo ja en tinc prou amb el blog i el Pinterest... L'única condició és que t'has de registrar per poder entrar, però és gratuït i val la pena.

Primer problema: els patrons xulos es paguen. Descartat.
Segon problema: els patrons xulos que no es paguen no estan disponibles. Si en voleu saber més de la història, llegiu aquí.
Continua buscant. A sobre, els que trobava no s'assemblaven a l'original, xungo de treure...


Fins que vaig trobar aquest patró que tot i no assemblar-se gaire, feia el fet.



I aquest és el resultat:


Els ulls són ulls de seguretat comprats per Internet, perquè per 0.65cts o més que em volien fer pagar a la merceria Santa Ana de BCN per un parell en vaig poder comprar 5 parells a la web Brochetasfieltro.

Qualitat? dels xinos, però de fet tots deuen venir d'allà, no? Es posen amb una màquina d'aquelles de fer forats als cinturons, o sigui que si en teniu una, només haureu de comprar els ulls.

Els sota ulls són fets de feltre vermell i el fil és cotó Anchor Style Creativa (el "fino no"!) que es treballa amb un ganxet del 4 però l'Angry està fet amb un del 3.

D'acooooord, hi té una retirada difícil que t'hi has de fixar, però el receptor del regal va estar súper content i això és el que comptava!!!

Espero que us agradi. Ara estic fent una Kitty per la seva germana Noa i quan estigui ja us la posaré!!


Ens veiem o ens llegim!


4 comentaris: