dissabte, 9 de març de 2013

El meu primer coll de mitja

Hola!!!!! Us presento la meva primera creació de mitja: un coll de llana amb punt tonto!!!

Aquest coll ha estat el regal de l'amic invisible (a part d'una bossa moneder) per la Míriam de Mataró de les Supermamis del Juny'11 que vam fer fa dues setmanes (què passa? anem amb dos mesos de retard...). Està fet tot amb punt del dret amb una mostra d'uns 28 punts i 50 cm de llargada i llavors cosit dels dos extremsFa mil anys, quan era petita, la Iaia Enriqueta em va ensenyar a fer mitja i ganxet, però me'n vaig oblidar. Amb la fal·lera de la costura, em vaig apuntar a un curs de Mitja de 4 dies al febrer al Qstura amb una oferta del Lets Bonus i bàsicament he après que, quan no et surt bé, no val a dir "total si no es veu"...

Ja m'ho deia la iaia Enriqueta que desfés, però jo ni cas... evidentment amb 92 anys i encara fent mitja tenia tota la raó del món. Un petó Iaia!!!

Com que encara m'ha sobrat llana, segur que en caurà un per mi.

El punt tonto o punt del dret és el primer que he après a fer. Es fa així...Animeu-vos, és súper fàcil!!! Si com jo, voleu aprendre a fer punt de mitja, premeu aquí. M'encanta aquesta gent del Knitting Point.
Em sembla que algun kit del seus serà meu per fer una foulard per la primavera! (ara m'hauran de pagar per fer propaganda, jiji).

Espero que us hagi agradat!
Ens veiem o ens llegim!!!

Petonets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada